Kezdőlap » Tereprendezés

Tereprendezés

Tereprendezés – Egy házépítést vagy felújítást követő kert terepfelszíne, esetleg talajszerkezete a legritkább esetben megfelelő egy szép kert kialakításához.

A terep tényleges rendezését első ízben mindig a gépi földmunka indítja meg. Ennek során a toló-lapos markolók egyenesbe rendezik a felszínt, a hidraulikus karokkal rendelkező kanalas markolók pedig segíthetik a felesleges föld áthelyezését, vagy teherautóra pakolását annak érdekében, hogy mielőbb sík terep legyen a végeredmény. Kezdetben nagyobb gépek dolgoznak a tereprendezésen, de főként épületek mellett szükség van kisebbekre is, amelyek sokkal precízebb munkavégzésre alkalmasak.

Útépítés

murvás utak, parkolók előnye, hogy gyorsabban elkészül, olcsóbb mint a hagyományos útburkolatok pl: aszfalt, térkő. Időtálló mivel anyagában természetes kő, amelynek nagysága osztályozástól függően 0-55 mm.

Amennyiben gépi földmunkára, murvás út vagy parkoló kialakítására volna szüksége, vagy kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!